Kangasmedia ja uusi netti-ilme

Kangas Media & Marketing uudisti kotisivuilmeensä. Samalla vaihtui alustatekniikka WordPressiin ja päivitettävyys helpottui. Sinänsä teknisiä juttuja, mutta jopa lopputulema näyttää ainakin kohtuulliselta. Suutarin kuuluisat kengät ovat perinteisesti jääneet vähemmälle huomiolle. Siihen ovat syinä muut kiireet tai sitten erilaisten tekniikoiden kokeilunhalu. Tässä kohtaa syyn voisi vierittää jälkimmäisen niskaan.

Sivuston etusivu esittelee uusimpia tai meneillään olevia asiakastöitä. Portfolioon koetamme koota sopivia paloja ja otteita jo tehdyistä töistä. Kangasmedian painopiste on perustekstien tuotannossa ja abstrakteissa proktijohdollisissa töissä. Lopputulemat näyttävät usein kuitenkin varsin graafisilta ja joissakin tapauksissa yritysten sisäisten prosessien parantuneena jouhevuutena tai myynnin kasvuna, ja sellaisten esittäminen saattaisi vaatia lisämielikuvitusta. Hyvää haastetta siis.

Joka tapauksessa, näillä alkuun ja lisää täydennystä ajan myötä. Kommentoida saa ja se on suotavaakin. Vain sillä tavalla nämäkin sivut kehittyvät. Kiitos kiinnostuksesta!